Neuro fasciaal therapie is een unieke en nieuwe techniek die ontstaan is vanuit verschillende zeer effectieve behandelingsmethodes.

Tijdens onze behandeling nemen we uitgebreid de tijd voor de pijnklacht. Aandacht voor de klant staat hierin centraal. Geen snelle behandeling van 20 minuten, nee 45 minuten volledige aandacht en behandeling.

We beginnen ons onderzoek met neurologische spiertesten. De neurologische spiertesten zijn zo ontwikkeld dat we de oorzaak van de pijnklacht kunnen herleiden. Na het behandelen testen we opnieuw, hierdoor krijgen we snel feedback of de behandeling effectief is. We geloven erin dat op het moment dat je de oorzaak aanpakt de behandeling direct resultaat moet geven. Geen 10 dezelfde behandeling maar direct opzoek naar de oorzaak.

We zien in de praktijk dat de oorzaak van de pijnklacht vaak ergens anders in het lichaam te vinden is. Dit is de reden waarom wij gebruik maken van fascia. Fascia is bindweefsel dat in het hele lichaam aanwezig is. Je kan het zien als een spinnenweb die alle organen, spieren, botten en gewrichten met elkaar verbindt. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat er verschillende fascia verbindingen in het lichaam zijn. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het lichaam als geheel gezien wordt.

Een holistische kijk op pijnklachten geeft vaak snel en concreet verlichting.

Gemiddeld verhelpen we pijnklachten tussen de 2 en 5 behandelingen.

Onze unieke behandelmethode is bedoeld voor :

 Hoofdpijn & Nekklachten

 Rugklachten (boven en onderrug)

 Heupklachten

 Knieklachten

 Schouderpijn

 Beperkte mobiliteit en stabiliteit

 Chronische pijnklachten

 Enkel, hiel en onderbeenklachten

 Elleboogklachten

 Hoger energieniveau behalen

 Vitaliteitsklachten verbeteren

Wilt u gelijk resultaat na 1 behandeling? Maak gelijk een afspraak via de knop.